Team Rynkeby Cykel

Team Rynkeby Cykel

mandag den 24. oktober 2011

Ny karriere

Ja ja, hvad en kvinde ikke kan. I dag har jeg skiftet to styk dæk, sat nye bremseklodser på, på monteret skærme, (så man ikke bliver alt for våd når det regner), så  nu er min racer cykel gjort vinterklar. Må heller komme ud og afprøve om det er lykkes mig at gøre det rigtigt. Men det bliver hvis først i morgen.

I aften står den på Team Rynkeby, skal ind og have tager mål til min cykel, samt tøj, bliver sku lidt fedt. Nu begynder det hele at blive meget mere konkrete.

Overvejer også seriøst om det skal være i denne uge jeg forsøger mig med spinning for første gang, men på den anden siden, når nu vejret stadigvæk indbyder til at cykeltur ude i naturen....... Ja så er det hvis ikke så svært at vælge.

Nå men er jo ikke blevet til så meget cyklinge de sidste 12 dages tid. Der skulle da også lige være plads til efterårsferie, her blev nogle af dagen brugt i Lalandia Billund, med bror, svigerinde, niecer og forældre, total hyggelig og afslappende. Men nu når det ikke er blevet til så meget cykling, er det da i stedet blevet til et pr løbetur, så helt stille her det ikke stået.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar